Çukurova Elektrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0322 234 7850
WEB https://ceeml.meb.k12.tr
Adres : Toros Mah. Şehitler Bulvarı No47/A Çukurova/ADANA
VİZYON : Vizyonumuz; Öğrencilerimizin; gerek okudukları bölümle gerekse diğer sosyal ve kültürel alanlarla ilgilenen, çağın gereklerine ayak uydurabilen ,teknolojinin tüm imkanlarından yararlanabilen, kendini geliştirme hedefi olan, kendi alanında bilgi ve mesleğinde yetkin ve aranan özelliklere sahip elemanlar olarak yetişmesini sağlamaktır.
MİSYON : Misyonumuz; Öğrencilerimizi, toplumun ihtiyaçlarını, çağın gereksinimlerini, karşılayabilecek nitelikte, yeteneklerini kullanabilen, üretken , kendine güvenen, üstün başarma azimleriyle topluma yararlı bir birey olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : ÖSYM sınavında 10 öğrencimiz 4 yıllık fakülte kazanmışlardır.

Saatler : 08.00-16.40
Pansiyon : Yok
Lojman : 5 katlı 10 daire Sayısı:1
Servis : Yok
Ulaşım : Otobüs, Dolmuş
Yerleşim Yeri : Toros Mah. Şehitler Bulvarı No:47/A
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çukurova İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol, Voleybol, Futsal, Satranç ve Flour Curling Takımları mevcut olup Okul SPor müsabakaları ve Kulüpler Müsabakalarına katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006 kapsamında çalışmalar yapılmaktadı.
Proje Çalışmaları : Erasmus + projeleri kapsamında çalışmalar yürütülmektedir. Ayrıca Robotik Kodlama ve AR-Ge atölyelerimizde farklı yarışmalar için öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz özgün tasarımlar yapmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ Kapsamında öğrencilerimiz Portekiz, Almanya ve Danimarka'da staj faaliyetlerine katılmışlardır. E-Twinning çalışmaları da yürütülmektedir.